Redactie - 26 januari 2018

Video: Feestelijke opening kantoor Trend Micro in Amsterdam

Onlangs vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe kantoor van security leverancier Trend Micro, vlakbij de Amsterdam Arena. “We hebben hier ruimte voor groei de komende jaren”, zegt Regional Director Benelux Steven Heyde in dit gesprek met het team van Executive People en Dutch IT-channel. Hij verwacht die groei ook te realiseren: “Beveiliging wordt steeds belangrijker, met trends als cloud en IoT. Organisaties zoeken bescherming voor de hybride modellen waar ze mee werken.”

Trend Micro nestelt zich in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Deze verhuizing ligt in lijn met de groeiplannen die het bedrijf heeft in Nederland, zowel op het gebied van personeel als in het aantal nieuwe klanten. Trend Micro heeft jarenlang kantoor gehouden in Vianen. Aangeizen het Nederlandse kantoor ook gaat fungeren als centrale hub in Europa, is nu gekozen voor een kantoor op een A-locatie in de Randstad.

Het nieuwe kantoor is voorzien van een groot aantal werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast zal het kantoor ruimte bieden voor internationale trainingen waar medewerkers en partners worden getraind over de nieuwste security-oplossingen van het bedrijf.

SLTN Vierkant Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!