Redactie - 27 januari 2018

Video update met Lotte de Bruijn: “We zijn de architect van de digitale samenleving”

Nederland ICT is uitermate optimistisch over de markt dit jaar. Digitalisering staat overal hoog op de agenda, en iedere sector onderkent ondertussen wel het belang van de digitale transformatie. Voor de ICT sector zelf brengt dit wel een aantal uitdagingen met zich mee, zegt Lotte de Bruijn, directeur van Nederland ICT, in dit gesprek dat we met haar hadden tijdens het Dutch IT-channel Awards gala. “Als sector zijn we de architect van de digitale samenleving.”

HulpHond Nederland

Naast de Awards, werd er namens Foundation Partner SLTN Inter Access, vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman een mooie cheque van 20.000 euro uitgereikt aan Rudolph Strikwold, directeur en Anita Witzier ambassadeur van Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen. Rob de Kleijnen (directeur Dutch IT – channel). “Wij zijn trots dat we afgelopen jaar de samenwerking zijn gestart met Hulphond Nederland. Naast de donatie op ons Society Event in 2017 hebben wij ook de cheque die tijdens het gala is uitgereikt met een mooi bedrag kunnen ondersteunen”.

Innovatie

Kepinski vervolgt: “We kijken terug op een bijzonder geslaagde avond. Leveranciers, distributeurs, resellers die actief zijn in de IT Business spelen een belangrijke rol in verdere groei en innovatie van de Nederlandse economie en samenleving. Daarom organiseren we wederom begin 2019 de vierde editie van het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala. Dutch IT-channel is het platform dat de hele IT-branche samenbrengt om te netwerken en het belang van het kanaal te vieren.”

www.dutchitawards.nl

Bekijk de foto's hier.

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!