Witold Kepinski - 01 maart 2018

Holland Paviljoen toont ICT innovaties op MWC 2018

Op het Mobile World Congress (MWC) 2018 staat ook het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) waar Nederlandse ICT-bedrijven hun innovatieve oplossingen aan bezoekers tonen. Het Holland Paviljoen werd feestelijk geopend met veel Nederlandse MWC bezoekers en de nieuwe KPN ceo Maximo Ibarra. Dutch IT-channel was erbij en maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Danny Frietman (Enterprise Summit), Annette Wijering (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) en Joost Farwerck (COO KPN).

Het Holland Paviljoen fungeert voor Nederlandse MWC bezoekers als een thuisbasis, een lanceerplatform en een zakelijke relatie voor alle Nederlandse bezoekers op MWC18. Het paviljoen host een groot aantal gevestigde en opkomende (fin) tech-bedrijven met een fantastische mix van publieke en private partners.

Er komen op het Holland Paviljoen onder andere afgevaardigden uit Argentinië, Canada, Turkije en de Amerikaanse staat Washington. Deze delegaties omvatte een eclectische mix van overheidsfunctionarissen, leiders in de publieke en private sector, ondernemingen, privébedrijven en voorgeselecteerde startups.

Volg het laatste nieuws over de Nederlandse MWC delegatie en het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8) op nlmwc.com  en op Twitter  nl_mwc

Door: Witold Kepinski

Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!