Redactie - 09 april 2018

Culinaire dwarsheid is ‘The future of cooking’

Tijdens The future of business technology, het lustrumcongres van Dutch IT-channel op 17 mei, zal de maaltijd het signatuur dragen van BN-er Pierre Wind. Hij staat bekend om zijn verrassende, innoverende en futuristische kookkunsten. De geheel eigen stijl van Pierre zal het ‘The Future of Business Technology Event’ op 17 mei in Omniversum opluisteren en verrijken met ‘Future Cooking’.

Dutch IT-channel bestaat vijf jaar en dat vieren wij in 2018! Dutch IT-channel biedt met zijn lustrum activiteiten onder de noemer ‘The Future of Business Technology’ bedrijven de mogelijkheid om het innoverende karakter en de visie van de organisatie op indringende wijze te delen met IT-beslissers en de IT-branche! Dat doen we multimediaal met Future of Business Technology online activiteiten, het Future of Business Technology magazine en een afsluitend event. Dit netwerk- en kennisevent vindt op 17 mei 2018 in het Omniversum te Den Haag. 

Lustrum

5 jaar geleden werd Dutch IT-channel opgericht op verzoek van IT-leveranciers, distributeurs en resellers. Vijf jaar later is Dutch IT-channel hét toonaangevende platform voor de Nederlandse IT Business. Bedrijven en mensen uit de Nederlandse IT Business weten elkaar te vinden via het magazine, website en social mediakanalen (TwitterFacebookLinkedIn, Instagram),  maar ook ‘live’ op de goed bezochte netwerkevenementen zoals het Dutch IT Channel Awards Nieuwjaarsgala, het Dutch IT Society Event en de Dutch IT Golf Cup. Het vijfjarig bestaan van deze channel community wordt gevierd met een lustrum editie waarbij we 5 jaar vooruitkijken in de toekomst van de I(C)T met ‘The Future of Business Technology’ als overkoepelend thema.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
Skykick BN 30-05 t/m 07-06

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!