Redactie - 24 mei 2018

Magna Cura biedt managed services met NETGEAR Insight

Magna Cura Automatisering uit Ridderkerk is een specialist met ruime ervaring in het leveren van ICT diensten voor het MKB-segment. De diensten hebben betrekking op het ontzorgen van (kantoor)automatisering en telefonie. Eén van de diensten is het beheren van NETGEAR infrastructuur (netwerken, wireless, storage) met Insight, het cloud beheer platform van NETGEAR. Hiermee biedt Magna Cura zijn klanten een hoogwaardige managed service oplossing. Dutch IT-channel sprak hierover in een video interview met Leo den Hoedt, eigenaar van Magna Cura Automatisering.

NETGEAR Insight is een nieuwe manier om NETGEAR wifi access points, switches en opslagapparaten in te stellen en te monitoren. Insight is een gebruiksvriendelijke beheer portal in de cloud, waarmee netwerken kunnen worden beheert. Het Insight platform is via de webportal of app te benaderen.

Beheer

Met Insight kunnen meerdere apparaten worden beheerd. Hardware zoals switches, draadloze access points en netwerkopslag kunnen direct worden benaderd. Bovendien kan het vanaf elke plek: het enige dat nodig is, is een internetverbinding. De NETGEAR Insight app is gratis te downloaden via de Apple App Store en via Google Play en biedt één overzicht van alle apparaten, inclusief productinformatie en ondersteuning.

Magna Cura

De specialismen van Magna Cura Automatisering zijn onder andere advisering, leveren van hardware en software, monitoring, support, consultancy, (remote) netwerkbeheer, hosting, VoIP-telefonie, wireless, security en ontwikkelen van web applicaties.

De naam Magna Cura komt uit het Latijn, waarbij het woord Magna  groot of goud betekent, en Cura staat voor zorg, attentie, aandacht en partnerschap. Vrij vertaald betekent de naam van de organisatie dan ook, ‘met grote zorg’. “En dat is precies waar wij voor staan. Magna Cura ziet het als een uitdaging de eindverantwoording van uw automatisering op ons te nemen”, aldus Leo den Hoedt.

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!