Witold Kepinski - 15 juni 2018

Axians Partnerdag belicht wat je concreet met technologie kan doen

Axians organiseerde onlangs zijn Axians Partner dag in Fort Altena. Daar werden de nieuwste trends en ontwikkelingen besproken. Dutch IT-channel was erbij en sprak met Edwin van Merriënboer (Directeur bij Axians), Edwin Kanis (Manager Marketing en Innovation bij Axians), Vincent Zeebregts (Country Manager Netherlands bij Fortinet), Annelies Jutte (Partner Services Development Manager bij Cisco), Jan-Willem Wildvank, (Business Unit Manager bij Axians), Arnold Kamphuis (Business Unit Manager bij Axians), Edwin Derksen (Client Representative Businesspartners bij IBM), Rob van Kaathoven (Algemeen Directeur Axians Nederland) en Niko Brouwer (Directeur bij Axians).

Artificial Intelligence (AI) is volgens Axians de belofte voor de komende jaren nu de markt Cloud, Big Data en IoT in 'real-life' heeft omarmd en we snel bewegen naar 5G, autonomie van dingen en Quantum Computing. Deze technologieën helpen mensen om sneller te leren, ziektes te overwinnen, ongelukken te voorkome efficiënter te produceren, kosten te verlagen, makkelijker te reizen, betere zorg te bieden. Kortom, ze helpen ons het leven van veel mensen te verbeteren.

Een goede afstemming tussen leveranciers en Axians is van groot belang om klanten goed te kunnen begeleiden bij innovaties, daarom werd ook de Axians Partnerdag 2018 georganiseerd.

In een beknopt maar informatief programma nam Axians de aanwezigen mee in zijn toekomstvisie, organisatie, strategische keuzes, innovaties, oplossingen en referenties op het gebied van Infrastructuur, Intelligent Applications en Business Applications. De dag werd ontspannen afgesloten op het terras met een drankje en een barbecue.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!