Redactie - 13 december 2018

Transfer Solutions klantendag in beeld

Digitale Transformatie: voor dat thema ontsnapte Transfer Solutions met ruim 120 gasten tijdens het jaarlijkse klantevent even aan het succes van alledag. Met de aanwezigen dacht Transfer Solutions na over de technische dimensie van innovatie, transformatie, disruptie (met technologie van Oracle en OutSystems), maar ook over de menselijke dimensie. Dat alles op een locatie waar creativiteit en technologie samenkomen: de Start Up Village (Science Park Amsterdam) en het datacenter van Equinix.

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder vertelde over de werking van het menselijk brein, Klaas van Egmond van klant Delphy over het gebruik van ICT voor een autonome tuinbouwkas. Klant Multi Tank Card liet in een video zien hoe zij omgaan met digitale transformatie.

Bart Vredebregt, medeoprichter van start-up Airr Innovations vertelde over de eenvoudig te gebruiken software om visuele inspecties in de luchtvaart te automatiseren, wat tijd bespaart en de kwaliteit verbetert.

"Uiteindelijk testten we onze creatieve vaardigheden en denkkracht ook nog met een escape experience. Een mooie dag met inhoud en plezier. Transfer Solutions bedankt alle klanten en relaties voor hun enthousiaste aanwezigheid", aldus Mariette van Pinxteren, marketing communicatie manager bij Transfer Solutions.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!