Redactie - 16 februari 2019

Video: Eerste EducationLAB bij CraniumConnect

Deze week vond in Amsterdam de eerste bijeenkomst plaats van het EducationLAB, een initiatief van CraniumConnect. Het EducationLAB bestaat uit leden die actief zijn binnen een hogere onderwijsinstelling. Zij spraken zowel over strategische, tactische als operationele onderwerpen, zoals de ‘student life cycle’, studentenwerving, loopbaanbegeleiding, marketing automation en overheid-gerelateerde zaken.

Dit EducationLAB is onderdeel van een breder concept van CraniumConnect, met LABs als werkgroep gevormd door een actieve groep leden uit de community. Zij vertegenwoordigen een specifieke industrie of interesse, en ze zullen regelmatig bijeenkomen om kennis uit te wisselen, resultaten van onderzoeken, te analyseren en content te ontwikkelen.

In deze video spreken we met Jay Ramsanjhal, voorzitter van CraniumConnect; Simon Thunnissen, Projectmanager Rijksuniversiteit Groningen en voorzitter van EducationLAB, en Rob Driessen, System Engineer bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, bestuurslid van EducationLAB.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!