Redactie - 29 mei 2019

Veeam lanceert backup innovaties voor Intelligent Data Management

Veeam, specialist in backup, restore en availability oplossingen die Intelligent Data Management mogelijk maken, introduceerde tijdens de VeeamON 2019 conferentie in Miami Beach verschillende nieuwe toepassingen. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People was ter plekke en sprak over de nieuwe innovaties in een video update met Gilles Pommier, VP Channel and Alliances Veeam EMEA, Carey Stanton, VP Global Business & Corporate Development bij Veeam en James Mundle, VP Worldwide Channels bij Veeam.

Backup specialist Veeam Software heeft de grens van 1 miljard dollar inkomsten doorbroken. Backup is nog steeds de basis van het softwareplatform, maar de toekomst voor Veeam ligt in de hybrid cloud. Dat maakte het bedrijf bekend op de VeeamON-conferentie.

Veeam Software onthulde zijn nieuwe initiatief voor het leveren van uniforme oplossingen die meer opties bieden voor klanten: het ‘with Veeam’-programma. Veeam werkt daarvoor samen met de grootste leveranciers van enterprise storage en hyper-converged infrastructures (HCI). Doel van het programma is om klanten te voorzien van uitgebreide, secundaire-storageoplossingen die Veeam-software combineren met toonaangevende storage- en HCI-hardware en beheerstacks. Onder meer Nutanix en ExaGrid zullen hier deel van uitmaken.

Veam heeft verder de algemene beschikbaarheid van nieuwe Veeam Availability Orchestrator v2 aangekondigd. De meest recente versie breidt de krachtige orchestration- en automation-mogelijkheden uit voor een bredere set applicaties en virtual machines (VM’s). Hiermee spelen organisaties in op verschillende operationele en disaster recovery- en datamigratiescenario’s. 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!