Witold Kepinski - 29 juni 2019

Hoe profiteer je van container technologie?

Op 27 juni 2019 werden bezoekers tijdens de Containers Today in het Fokker Terminal in Den Haag in één dag bijgepraat over containerisatie, bijvoorbeeld hoe organisaties profiteren van container-technologie. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak ter plekke met Mohamed Yassini (Amazic) Roald Ruchti (Docker), Bart Van Bos (F5 Networks), Dilip Timal (AVI Networks) en Joe Gardiner (Portworx).

Met container-technologie krijgen klanten de mogelijkheid om applicaties te draaien zonder afhankelijk te zijn van de onderliggende servers en software versies, zowel on-premises als in de cloud, beheerd en beveiligd vanuit één platform.

Cloud

Tijdens Containers Today kregen bezoekers antwoorden op hun vragen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen containerisatie en virtualisatie? Hoe bespaart u kosten? Hoe beheert u een hybride infrastructuur en containers in de cloud? Om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden werd de dag verdeeld drie verschillende tracks: Business Track – Developer Track – Operations Track.

Developers

Containers Today werd goed bezocht door enkele honderden Developers en DevOps specialisten, ITDM’s, Architecten, Projectleiders, CTO’s & CIO’s. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.

Bekijk de sfeerfoto's en de foto's van de sprekers in de video update op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

SLTN Vierkant Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!