Redactie - 30 september 2019

Reportage Cloud Lunch: van on premise naar hybride cloud

Onlangs vond alweer de vijfde editie van de cloudlunch plaats, een kennis- en netwerkplatform voor cloudeigenaren, managers en professionals. In deze twee maandelijkse lunchbijeenkomst netwerken de deelnemers tijdens een informele maaltijd, aangevuld met inhoudelijke informatie. In dit geval was het een case van NEH, een klant van hoofdsponsor Pure Storage. Dutch IT-channel is mediapartner, en sprak voor deze videoreportage met initiatiefnemers Martijn van Zoeren en Thijs van Hofwegen; Erik den Breejen van A2B Internet en Manfred Martin van NEH.

Er staan voor dit jaar nog een aantal andere CloudLunch edities op het programma. Aanmelden voor de volgende edities kan via www.cloudlunch.nl

CloudLunch is een initiatief van Martijn van Zoeren (Cloud41) en Thijs van Hofwegen (Force21). CloudLunch, dat wordt georganiseerd in Bistro Belle in Oud-Zuilen, is een kennis en netwerk platform voor cloud eigenaren, managers en professionals. Geïnteresseerden kunnen meedoen in de twee maandelijkse lunch en netwerken met peers uit de industrie. De lunch staat in het teken van goed eten en drinken, kennis delen, inspiratie opdoen en het leren en ontmoeten van peers uit de markt. Tijdens de CloudLunch kunnen aanwezigen op informele wijze informatie met elkaar delen over de continue innovatie binnen en buiten de branche.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!