Redactie - 10 oktober 2019

Awingu en BlackBerry bieden Workplace User Experience

Workspace software aanbieder Awingu heeft recent aangekondigd dat het een wereldwijd ISV (Independent Software Vendor) partnership is aangegaan met BlackBerry, dat gezamenlijke go-to-marketinitiatieven en gestroomlijnde klantenondersteuning omvat, onder andere rond de BlackBerry Digital Workplace. Tijdens de BlackBerry World Tour 2019 in het Crowne Plaza Hotel in Den Haag toonden de twee bedrijven hun workplace innovaties. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Mark Wilson (CMO BlackBerry) en Walter van Uytven (CEO Awingu).

Awingu, in 2017 door Gartner uitgeroepen tot 'Cool Vendor in Unified Workspaces', biedt een veilige, browsergebaseerde workspace-oplossing. Daardoor krijgen werknemers toegang tot de oude Windows, Linux, SaaS of interne webapplicaties, desktops en bestanden van hun bedrijf in een browseromgeving. Het maakt volledige mobiliteit met elk apparaat mogelijk, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging of privacy compliance. Een deel van BlackBerry UEM, BlackBerry Access, biedt bedrijven een veilige en beheerde browseroplossing die een uiterst veilige toegang biedt tot BlackBerry Work en BlackBerry Workspaces, evenals bedrijfsintranetten, op eender welk apparaat.

Het BlackBerry Enterprise Partner Programma is ontworpen om partners te helpen navigeren in de steeds veranderende mobile business environment door middel van veilige mobiele bedrijfsoplossingen voor hun mensen, processen en data. Het helpt partners nieuwe competenties en mogelijkheden te verwerven die hen in staat stellen om aan de marktvraag te voldoen en die te overtreffen, door ervoor te zorgen dat partners goed uitgerust zijn om met succes BlackBerry-oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen, te implementeren en te ondersteunen.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!