Redactie - 15 oktober 2019

Cisco en Tech Data helpen partners met succesvol security business model

Cisco biedt via Tech Data een end-tot-end aanbod van security oplossingen en services waarmee resellers een gezonde business mee kunnen runnen. Dit meldt de netwerkgigant tijdens het Tech Data ‘Transform Your Security’ event in De Koepel in Breda. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover tijdens een video update met Rik Chorus, Business Development Manager Cyber Security Services North Region bij Cisco Systems.

Volgens Chorus is het belangrijk en essentieel dat resellers een goede security visie hebben voor hun klanten. Cisco en Tech Data helpen resellers met het bouwen van een security business model. Cisco levert hierbij een end-to-end portfolio van endpoint beveiliging tot en met security voor networking, unified communications (uc) en datacenter. Tech Data helpt op zijn beurt resellers met trainingen en services. Zo kunnen resellers die geen eigen managed services hebben deze toch aan klanten bieden met support van Tech Data. Tech Data levert ook gecombineerde oplossingen zoals Apple devices in combinatie met krachtige security van Cisco.

Klanten zoeken naar geavanceerde oplossingen om hun data te beschermen, omdat het aantal online aanvallen stijgt. Denk hierbij aan ransomware, phishing en CEO-fraude of DDoSTech Data en zijn leveranciers bieden business partners een pallet van toepassingen services die de business partners ondersteunt in het bouwen van een sterke security propositie voor klanten, aldus Marc van Ierland, Directot Advanced Solutions bij Tech Data.

Transform your Security werd goed bezocht. Het event in Breda was tevens het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!