Redactie - 07 november 2019

Reportage Cloudlunch: de spanning tussen veiligheid en gebruikerservaring

Vorige week vond weer de CloudLunch plaats, in Bistro Belle in Oud Zuilen. Dit keer nam Thales eSecurity de aanwezigen mee in de zich razendsnel ontwikkelende wereld security van hybride cloud. Wat zijn de ontwikkelingen en bedreigingen waar we de komende jaren rekening mee moeten houden?

In deze videoreportage spreken we met Martijn van Zoeren en Thijs van Hofwegen; Saskia Nijs; Victor Schmitz van Pure Storage; Peter Wilbrink van Thalesen Suzanne Donkers van Exclusive Networks.

Toegang voor werknemers naar bedrijfskritische applicaties is een voorbeeld van een vraag die veel leeft. De perimeter beveiligen is al lang niet meer genoeg, goede encryptie technologie is noodzakelijk geworden om te helpen om de data goed te beveiligen! Dit biedt kansen en mogelijkheden voor providers om de meest sensitieve data goed te beveiligen, met behoud van de optimale gebruikersevaring.

Saskia Nijs was ook een van de sprekers. Zij heeft veel ervaring en kennis op het gebied van menselijke vaardigheden in combinatie met technologie. Ze is op dit snijvlak al jaren actief bij diverse aansprekende organisaties zoals Microsoft, Philips, Layar, FD en daarnaast doet ze ook veel studie en onderzoek. Zij realiseert wendbare organisaties door mens en technologie te verbinden.

Saskia opereert op C-niveau om innovatieve technologieën, zoals AI en robots, binnen organisaties te implementeren en zo menselijk potentieel en de klantervaring te verbeteren. Tevens spreekt en publiceert ze hier regelmatig over. Op dit moment is mede actief bij Broad Horizon.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!