Witold Kepinski - 03 april 2020

Tweede editie Gov Tech Talks video talkshow is nu live

Wat kan de digitale sector doen om over de coronacrisis heen te komen? Lotte de Bruijn, directeur NLDigital, Michel Rademaker, plaatsvervangend directeur van Hague Centre for Strategic Studies en Dimi Albers, CEO van DEPT spreken hierover en veel meer bij de tweede Gov Tech Talks die nu op  dutchitchannel.nl en executive-people.nl te zien is.

De digitale sector wordt hard geraakt door de crisis: bedrijven missen omzet en werk, proberen zich zo goed mogelijk aan te passen. Ook doen ze moeite om maatschappelijk bij te dragen: dat is nu essentieel voor velen. Tegelijk wordt men gedwongen om heel snel een digitale transformatie te ondergaan, daar moeten ook de digitale vaardigheden bijkomen die nodig zijn. Daar moet inzet op komen. Bredere trends zijn moeilijk te herkennen zo vroeg in de crisis maar in ieder geval is de wereldeconomie zo verknoopt dat die niet snel helemaal 'local' zal gaan. 

Dimi Albers, CEO Dept zegt dat iedereen nu naar vaste grond onder de voeten zoekt. Lotte de Bruijn, Algemeen Directeur NLDigital zegt dat tachtig procent van de achterban geraakt wordt door de crisis: “Men maakt zich bovenal ook zorgen om langere termijn gevolgen.” Michel Rademaker, plv directeur HCSS vindt dat we moeten opletten dat privacy en veiligheid niet op achtergrond raken in aanpak crisis.

Youtube kanaal GovTechNL: kijk hier

https://www.youtube.com/watch?v=6ATiqbdlZiw&feature=youtu.be

Soundcloud kanaal GovTechNL: kijk hier

https://soundcloud.com/redactie-gov-tech-talks/gov-tech-talks-2-ict-sector-zoekt-vaste-grond-om-crisis-te-overleven

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Dutch IT Awards Nomineer Nu liggend nieuwsbrief

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!