Redactie - 09 december 2020

Dutch IT Channel belicht Gartner IT Symposium highlights in Talkshow

Enrico de Boer, Director Sales & Marketing bij Interxion, onderdeel van Digital Realty, was onlangs te gast in de Dutch IT Channel Gartner IT Symposium Xpo Talkshow. Hij sprak daar met Danny Frietman, moderator van Dutch IT Channel, over de boodschap die Gartner heeft voor IT-beslissers zoals CIO’s en het belang van goede infrastructuur en datacenters. Hierbij is recent een Dutch IT Channel Gartner Review gepubliceerd.

De ontwrichting van vandaag treft meer dan ooit niet alleen individuele organisaties, maar de samenleving als geheel. Welke rol speelt de CIO hierin? Hoe zorgt de CIO ervoor dat zijn organisatie sterker uit de coronacrisis komt?

Leiders opereren vandaag de dag in een enorm uitdagende en disruptieve omgeving. Het onderwerp ‘compose the future’ gaat erover dat de CIO voorbereid is op veranderingen, of het nu gaat om nieuwe kansen creëren of om ontwrichting van de markt.

Lees alles over deze onderwerpen in de Dutch IT Channel Review Gartner Symposium IT Xpo virtual edition, mede mogelijk gemaakt door Interxion.

Download hier een gratis exemplaar van de Dutch IT Channel Gartner Review.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!