Witold Kepinski - 15 oktober 2021

Gartner ondersteunt IT-leiders bij digitale transformatie

Gartner wil graag een sparring partner zijn voor executives bij hun digitale transformatie en digitaliseringstrajecten. Daarbij ondersteunt Gartner CIO’s uit het bedrijfsleven en de overheid met programma’s zoals Leadership Development en Executive Program. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Gartner Talkshow verder met Dave Muller (Senior Executive Partner bij Gartner) en Dali Trajkovic (manager Public Sector bij Gartner).

Gartner wilt een sparring partner zijn voor executives bij hun digitale transformatie zegt Dave Muller van het Gartner Executive Program in Nederland. Want hoewel CIO’s voor veel uitdagingen staan, zijn er veel overeenkomsten in digitaliseringstrajecten. Daar kan hij onder meer vanuit zijn eigen ervaring als CIO bij helpen.

Lees ook het interview: Dave Muller, Gartner: Inspiratie voor de digitale transformatie.

Het Gartner IT Symposium/Xpo EMEA event voor IT-beslissers, dat van 8 tot en met 11 november plaatsvindt, wordt een virtueel event. Dutch IT Channel is wederom de officiële mediapartner voor de Benelux en doet met de platformen Executive-People en Dutch IT-channel weer verslag. Voor het event is door Dutch IT channel de Gartner Special gepubliceerd waarin interviews staan met analisten, keynote sprekers en innovatieve tech bedrijven.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!