Redactie - 04 december 2021

Van Zoeren en Meppelink rijden voor Het Vergeten Kind

Martijn van Zoeren (C-Facts en CloudLunch) en Auke Meppelink (BrainLab) vormen het duo Buurman en Buurman tijdens de Noordkaap Challenge 2021. Dit is het ultieme charity event, met een inzamelingsactie voor Het Vergeten Kind. De trip met de Ford Focus RS wordt met mogelijk gemaakt door Hans ten Hove en Ariën van Wetten van Datto. Witold Kepinski van Dutch IT Channel was bij de start van de Noordkaap Challenge in DeFabrique in Utrecht en maakte een video reportage.

De Noordkaap Challenge is een roadtrip naar het meest noordelijke puntje van Europa, met onderweg highlights zoals het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, husky honden rides, de Kerstman en meer.

Martijn van Zoeren en Auke Meppelink rijden rijden voor stichting Het Vergeten Kind. Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms heel erg fout. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld of gevlucht voor geweld. De trauma’s laten diepe sporen na. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen.

Doneren kan via: https://www.noordkaapchallenge.com/teams/132/buurman-buurman

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!