Witold Kepinski - 21 februari 2022

Vrouwen in Cybersecurity panel tijdens Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day vindt plaats op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project. Dit event, georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive People, is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers, IT-leveranciers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Registratie is gratis en nu mogelijk.

Tijdens deze dag is er een panel met als thema ‘Vrouwen in Cybersecurity: Meet the Experts’ De vraag naar beveiligingsexperts groeit maar het aantal vacatures kan niet worden opgevuld door een gebrek aan IT-security experts. Dat tekort zou worden teruggedrongen als meer vrouwen kiezen voor een carrière in de IT-security. Wat zijn de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity? 

We spreken op 31 maart hierover met een aantal prominente vrouwen met kennis van cybersecurity: Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT), Saskia Schuit (ESET). Petra Claessen (BTG-Services) en Justyna Moesman (Tech Data).

Moderator Danny Frietman geeft samen in deze video update met BTG ceo Petra Claessen een vooruitblik over het belang van vrouwen in de IT.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Arctic Wolf BW vierkant
Jamf BN Ebook 14-09-2023 tm 28-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!