Redactie - 11 april 2022

Dutch IT Security video update met Carel Bak - Varonis

Data security en analytics specialist Varonis was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Carel Bak, Director Sales bij Varonis, sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over actuele security trends en toepassingen die relevant zijn voor resellers en IT-beslissers.

Varonis heeft recent zijn nieuwe Partner Plan voor 2022 geïntroduceerd. Het belangrijkste aanpassing is de introductie van een nieuwe Sales training voor de certificering van de partners voor 2022. Deze training stelt partners in staat hun klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van Data beveiliging in de Cloud, in applicaties zoals Salesforce, Google Drive, AWS, Zoom, Okta etc.

Data is het belangrijkste bezit van een organisatie en de beveiliging hiervan is cruciaal. Varonis helpt zijn partners om klanten nog weerbaarder te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de PARTNER "RANSOMWARE READINESS" PLAY die Varonis beschikbaar heeft voor haar partners. Deze play helpt partners de klanten zich zo goed mogelijk voor te bereiden op Ransomware-aanvallen. 

Voor alle vragen over het aangepaste Partner programma, de Ransomware-play of oplossingen van Varonis, kunt u contact op nemen met de Channel Manager van Varonis, Rutger van Zonneveld, rvanzonneveld@varonis.com, +31 6 188 73 832,

https://www.varonis.com/partners/partner-program?hsLang=en

Arctic Wolf BW vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!