Redactie - 16 april 2022

Dutch IT update met Joris den Bruinen - Security Delta HSD

Nationaal Veiligheidscluster Security Delta (HSD) was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Joris den Bruinen, Algemeen Directeur / Bestuurder bij Security Delta (HSD), sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over het belang van Security Delta en de Dutch IT Cybersecurity Assembly rondetafels.

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto.

Den Bruinen nam tijdens de Dutch IT Security Day deel aan een speciale sessie van de Dutch IT Cybersecurity Assembly, onder leiding van Dutch IT Channel-moderator en dagvoorzitter Danny Frietman. Uit de paneldiscussie komt naar voren dat de aandacht voor cybersecurity bij het mkb nog te wensen overlaat. “Wat betreft de ‘readiness’ voor cybersecurity van het bedrijfsleven, zijn bepaalde sectoren volwassener dan andere”, stelt Joris den Bruinen, directeur van Security Delta (HSD). “Vitale bedrijven, zoals banken en de telecomsector, hebben hun zaken op orde. Hoe kleiner echter de bedrijven, hoe minder volwassen ze op cybersecuritygebied zijn.”

Lees ook: MKB security heeft stok achter de deur nodig.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!