Redactie - 16 april 2022

Dutch IT Security update met Liesbeth Holterman - Cyberveilig Nederland

Liesbeth Holterman - Cyberveilig Nederland, was een van de gasten tijdens de  Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Holterman, sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over het belang van Cyberveilig Nederland en de Dutch IT Cybersecurity Assembly rondetafels.

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto.

Liesbeth Holterman nam tijdens de Dutch IT Security Day deel aan een speciale sessie van de Dutch IT Cybersecurity Assembly, onder leiding van Dutch IT Channel-moderator en dagvoorzitter Danny Frietman. Uit de paneldiscussie komt naar voren dat de aandacht voor cybersecurity bij het mkb nog te wensen overlaat. Holterman gaf een positieve noot. “Hoewel ik wel de zorgen voor het mkb deel, is er gelukkig ook een kentering te zien”, zegt Liesbeth Holterman van Cyberveilig Nederland aan. “Mkb-ondernemers vragen mij steeds vaker hoe ze hun cybersecurity kunnen verbeteren. Vooral praktische zaken zetten hen aan het denken.”

Lees ook: MKB security heeft stok achter de deur nodig.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!