Redactie - 17 april 2022

Dutch IT Security update met Maarten van der Velde - WithSecure

WithSecure, voorheen bekend als F-Secure, was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Maarten Van der Velde, Country Sales Manager BeNeLux van WithSecure, sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over actuele security trends en toepassingen die relevant zijn voor resellers en IT-beslissers.

F-Secure Business werd onlangs opnieuw gelanceerd als merk met de nieuwe naam WithSecure. Het merk ontwikkeld is in samenwerking met F-Secure-medewerkers, reseller partners en klanten, waarmee WithSecure wil profiteren van de kracht van diversiteit.

De naam versterkt de overtuiging van het bedrijf dat het samen aangaan van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging effectievere resultaten oplevert. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn zakelijke en consumentenactiviteiten getransformeerd tot twee sterke bedrijven.

De lancering van WithSecure volgt op de plannen die in februari 2022 zijn aangekondigd om te splitsen in twee bedrijven. Beide krijgen hierbij een grotere klantgerichtheid en relevantie, in combinatie met verduidelijkte waarde proposities. Consumentenbeveiligingsproducten en -diensten beschikbaar blijven voor zowel eindgebruikers als partners via het bestaande F-Secure-merk.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!