Redactie - 21 april 2022

Dutch IT Security update met Martijn Nielen - WatchGuard

WatchGuard Technologies was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Martijn Nielen, senior sales engineer bij WatchGuard Technologies, sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over actuele security trends en toepassingen die relevant zijn voor resellers en IT-beslissers.

IT-beveiliging zorgt wereldwijd voor grote uitdagingen. Allereerst is het lastig om de juiste securityexperts aan te trekken. Al voor de coronapandemie werd er voorspeld dat er in 2022 wereldwijd zo’n 1,8 miljoen onvervulde securityvacatures zijn.

Volgens Nielen is automation met enterprise security met een aantrekkelijke total cost of ownership (tco). Dat kan met het WatchGuard Technologies Unified Security Platform (USP). Partners beheren alle securitytools via de cloud en kunnen allerlei repetitieve taken automatiseren.

WatchGuard wil beveiliging van enterpriseniveau binnen bereik van elke organisatie brengen. Dat doet het bedrijf via een wereldwijd netwerk van MSSP’s, bijvoorbeeld via het partnerprogramma WatchGuardONE en een compleet portfolio aan gebruiksvriendelijke producten en diensten, die eenvoudig te implementeren en beheren zijn.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!