Redactie - 18 mei 2022

Dutch IT Channel update met Witold Kepinski en Danny Frietman

Moderator Danny Frietman sprak in een Dutch IT Channel Talkshow update met hoofdredacteur Witold Kepinski over zijn bezigheden in de markt. Hierbij werd ook vooruit gekeken naar de komende events van Dutch IT Channel.

Witold Kepinski bespreekt met Danny Frietman hoe medewerkers uit de Nederlandse ICT-branche vluchtelingen uit de Oekraïne helpt. Tussen 7 en 11 april reed een driver team uit de Nederlandse ICT-branche naar de grens van Polen en Oekraïne. Hier werden hulpgoederen gebracht en vluchtelingen opgehaald. Witold Kepinski reed samen met het driver team naar Polen. Het initiatief werd georganiseerd in samenwerking met On My Way UA.

Verder belicht Kepinski zijn bezoek aan de Formula E in Monaco tijdens zijn vakantie en de focus van SAP op duurzaamheid tijdens het recent gehouden Sapphire 2022 event in Orlando. Ook kijken Frietman en Kepinski er naar uit om de ruim 650 bezoekers te ontvangen tijdens de Dutch IT-channel Awards dat op 19 mei in Studio21 in Hilversum plaatsvindt.

In de Tweede helft van 2022 viert Dutch IT channel op 8 september zijn tienjarig bestaan tijdens een feestelijke bijeenkomst in Fort Voordorp. Daar vindt ook op 13 oktober de Dutch IT Leaders Day / Future of Business Technology trends congres plaats.

In november 2022 is het hele team van Dutch IT channel aanwezig op de Gartner Symposium / IT Expo in Barcelona samen met vele IT-bedrijven en IT-beslissers, waaronder CIOs, IT-managers en andere digitale leiders.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Commvault BN/BW 30-05 tm 07-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!