Redactie - 04 juni 2022

Portland Europe belicht cybersecurity innovaties voor channel partners

Portland Europe organiseerde voor resellers zijn vierde editie van The Future is Hybrid in The Harbour Club in Vinkeveen. Hierbij was speciale aandacht voor cybersecurity. Op het event van Portland Europe waren diverse MSP's, IT-dienstverleners, IT-consultants en ICT-adviseurs voor MKB bedrijven aanwezig. Witold Kepinski en Martijn Kregting van Dutch IT Channel waren erbij en spraken in een video update met George van Brugge (Portland Europe), Gavin Garbutt (Augmentt), Sam Callaghan (ConnectWise), Pierre Kleine Schaars (Quality ICT), Bas Peters (Splashtop) en Johan Pellicaan (Scale Computing).

De toekomst van IT is niet cloud of on premise, maar hybride. Maar welke impact heeft dat op het advies van een reseller en msp over cybersecurity voor zijn klanten? Door de alsmaar groeiende cyber dreiging is het van belang dat MSP's hun deel in de supply chain goed beveiligen. Deze vierde editie van The Future is Hybrid ging daarom over cybersecurity.

Ancilla van Leest

Het event stond onder leiding van dagvoorzitter Ancilla van de Leest, spreker, schrijver en privacy adviseur. Zij besprak waarom Internet- en ICT bedrijven er verstandig aan doen zich te verdiepen in de privacyregels en data security.

SaaS Management

Gavin Garbutt, CoFounder N-Able & Augmentt, gaf een keynote met als titel ‘Is SaaS management een (r)evolutie voor MSP's?’ Garbutt een bekend persoon in de MSP industrie. N-Able groeide wereldwijd uit tot een toonaangevende RMM leverancier. Augmentt is zijn Next Generation RMM.

Microsoft 365

Verder waren er presentaties over het '2022 MSP Threat Report' van ConnectWise, beveiliging van Microsoft 365 en over vervanging van legacy VPN/RDP en 'clunky' VDI solutions.

Johan Pellicaan van Scale Computing besprak de backup, cybersecurity en endpoint management in één oplossing. Acronis belichtte laatste nieuws over cyber threats.

Het event werd afgesloten met een paneldiscussie.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!