Floris Hulshoff Pol - 20 oktober 2022

SLTN CEO Eugene Tuijnman belicht overname Advanced Programs

SLTN heeft Advanced Programs overgenomen. Dit bedrijf, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het realiseren van data-oplossingen en toekomstbestendige applicatie omgevingen en zorgt mede hierdoor voor continuïteit in bedrijfskritische processen van haar klanten. Het begeleiden van klanten in de digitale transformatie staat hierin centraal. Eugene Tuijnman, CEO van SLTN, sprak tijdens het Canalys Forums 2022 event in Barcelona over de overname in een video interview met Witold Kepinski, Editor in Chief van Dutch IT Channel.

SLTN wil met behulp van de overname een full service stack bieden en bedrijfskritische applicaties realiseren. Centraal hierin staat de verbinding tussen de business en IT. Advanced Programs kan in deze niet alleen fungeren als een trusted advisor, maar kan tevens een full serviceoplossing bieden voor een succesvolle transformatie naar een data gedreven organisatie. Dit in combinatie met het SLTN-productportfolio en met SLTN’s Business Transformation Services.Ruud Vodegel verantwoordelijk voor Advanced ProgramsRuud Vodegel, CEO van Advanced Programs, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van Advanced Programs. Vodegel gaat nauw samenwerken met Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN, en met Menno Burger, Manager Business Transformation Services bij SLTN.

“Door de overname is SLTN nog meer in staat om hoogwaardige en innovatieve business vraagstukken voor haar klanten op te lossen. Met name daar waar data en applicatie modernisering een belangrijke rol speelt of zou moeten spelen,” aldus Eugène Tuijnman, CEO van SLTN. “Advanced program biedt via haar specialisten een hele mooie aanvulling op SLTN’s Business Transformation Services om ondersteuning te geven aan klanten om dergelijke uitdagingen op te lossen. Door deze kennis te combineren met het SLTN-portfolio kunnen we klanten een full-service oplossing bieden en ze tijdens en na hun transformatie begeleiden naar een business IT gestuurde organisatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!