Redactie - 20 juni 2014

Backupspecialist SEP krijgt SAP HANA certificering


Het Duitse back-up en disaster recovery software bedrijf SEP AG heeft aangekondigd dat SEP sesam 4 volledig gecertificeerd is met SAP NetWeaver Application Server 7.2 en SAP HANA 1.0.

SEP sesam biedt gebruikers een single back-up en disaster recovery oplossing voor heterogene IT omgevingen van ieder formaat. Deze laatst behaalde certificering met SAP wordt toegevoegd aan een uitgebreide lijst van certificaten die reeds beschikbaar zijn voor SEP sesam en speelt in op de lange historie van bijna 10 jaar certificering van SEP sesam back-up & recovery voor SAP, aldus Georg Moosreiner, CEO van SEP AG. “De certificering van SAP HANA 1.0 bewijst de commitment van SEP AG naar de toekomst strategie van SAP en laat zien hoe belangrijk SAP klanten en partners
zijn.” gaat Moosreiner verder.

Met de twee nieuwe certificeringen kunnen SAP klanten vrij beslissen over het operating system platform en de database die zij gebruiken. Met SEP sesam zijn zij verzekerd van een back-up en disaster recovery oplossing, wetende dat hun data snel en efficiënt gebackuped wordt.

Business Process Platform

Het SAP NetWeaver technology platform maakt samenstelling, voorzieningen en het managen van SAP en non-SAP applicaties via een heterogene software omgeving mogelijk. Dit platform biedt een volledige set technologieën om bedrijfskritische applicaties te runnen en het integreren van mensen, procesessen en informatie. Daarnaast fungeert SAP NetWeaver ook als de technische foundation van SAP’s Business Process Platform aanbod, door het verstrekken van mogelijkheden voor dienstverlening, de samenstelling (service consumption) en beheer.

SEP is verkrijgbaar bij Dupaco Distribution. Bekijk hier het video interview met Hubert Schweinesbein, Director Partner Sales EMEA.

Door: Witold Kepinski

 

Arctic Wolf BW vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Dutch IT Awards Nomineer Nu liggend nieuwsbrief

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!