Witold Kepinski - 05 november 2016

Veeam biedt data protection voor Cisco oplossingen

Veeam en Cisco UCS bieden Availability for the Always-On Enterprise met nieuwe data protection technologie voor de huidige moderne datacenters. Dit melden de twee bedrijven tijdens de Cisco Partner Summit 2016 in San Francisco. Door de combinatie van de Veeam Availability Suite en Cisco UCS gebruikers voldoen organisaties aan de strengste recovery time and point objectives (RTP) die voor Tier-1-applicaties vereist zijn; minder dan 15 minuten voor de meeste workloads. Dutch IT-channel sprak over de samenwerking met Andy Vandeveld  (foto), Vice President & Global Alliances bij Veeam Software en met Beth McRae, senior director global ecosystem bij Cisco.

Veeam vormt volgens Vandeveld een ideale combinatie met vooraf gevalideerde Cisco UCS-ontwerpen, zoals FlexPod, Vblock en VSPEX. Gezamenlijk zeggen Veeam en Cisco klanten te helpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van virtualisatie en de geconvergeerde infrastructuur waarbij ze de risico's verminderen, de downtime verlagen en zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan bedrijfsveranderingen. Veeam is ook geschikt voor de nieuwe Cisco UCS S-Series Storage Server.

Cisco biedt klanten en serviceproviders nu referentiearchitectuur-gevalideerde, eenvoudig te implementeren apparatuur voor snellere back-ups en uitzonderlijke herstelsnelheden, aldus Andy Vandeveld. Deze nieuwe Cisco USC-apparatuur biedt zowel gebruikers als serviceprovider  apparatuur voor efficiënte opslag van Veeam-repository's. Cisco-partners kunnen op de Cisco Solutions Portal het juist gedimensioneerde, voorgemonteerde Cisco back-up- en replicatieapparaat met Veeam kiezen. Voeg de Veeam- en Windows-licenties toe voor een oplossing met Cisco in combinatie met Veeam, waarmee resellers grote hoeveelheden gegevens van klanten beveiligt en beheert met snelle back-ups en snel herstel.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!