Witold Kepinski - 16 januari 2018

Scale Computing zoekt business partners

Scale Computing, leverancier van hyperconverged oplossingen voor middelgrote bedrijven, zoekt nieuwe partners voor zijn Scale Partner Community (SPC) channel programma. Dit nieuwe strategische programma stelt Scale in staat nauw samen te werken met partners in zowel de EMEA-regio als Noord-Amerika en is bedoeld om het bereik van zijn hyperconverged oplossingen te vergroten, zo vertelt Aad Dekkers van Scale Computing in een video interview.

Scale Computing levert het HC3-platform, een platform dat storage, servers, virtualisatie en management combineert in één enkel systeem, zonder dat hiervoor virtualisatiesoftware hoeft te worden gelicenseerd of externe storage hoeft te worden aangeschaft. HC3-producten vereenvoudigen hiermee de infrastructuur die nodig is om applicaties te draaien. Daarnaast kan deze infrastructuur net zo eenvoudig worden beheerd als één enkele server.

Vernieuwd channel programma

Scale Computing hanteert een honderd procent channel-gericht model en heeft zijn channel programma volledig vernieuwd, waarbij de nadruk ligt op nieuwe partners, eenvoud en winstgevendheid. Via het nieuwe programma levert Scale partners de producten, programma’s en diensten die zij nodig hebben om aan de infrastructuurbehoeften van hun klanten te kunnen voldoen en tegelijkertijd hun bedrijf te laten groeien.

Met het nieuwe channel programma richt Scale zich op het terugdringen van kosten en het vereenvoudigen van implementaties en datacentermanagement, om zowel klanten als partners te helpen met het besparen van kostbare tijd. Het programma bevat drie certificeringen: Silver, Gold en Platinum. Het SPC programma bevat verschillende opties voor referral partners, reseller partners, managed service providers, distributiepartners en ISV’s.

Meer informatie over het channel programma en de vereisten die worden gesteld aan deelnemers is hier te vinden.

Door: Witold Kepinski

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!