Redactie - 22 januari 2018

Dutch IT-channel Awards update met Protinus IT

Protinus IT is vanaf de eerste editie van het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala intensief betrokken geweest bij dit evenement. Ook dit jaar was Protinus IT prominent aanwezig als Platinum Sponsor. Het team van Executive People sprak met directeur Vincent Verbiesen over zijn visie op het gala en zijn plannen voor 2018.

De Dutch IT-channel Awards 2017 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 18 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt. Presentatrice Anita Witzier en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal twintig prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Het Nederlandse IT feest van het jaar was uitverkocht met een recordaantal van 750 gasten. In de mooie ambiance van Studio21 konden de bezoekers genieten van een mooie show, uitgebreid netwerken en praten over de business kansen.

Naast de Awards, werd er namens Foundation Partner SLTN Inter Access, vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman een mooie cheque van 20.000 euro uitgereikt aan Rudolph Strikwold, directeur en Anita Witzier ambassadeur van Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

www.dutchitawards.nl

SLTN Vierkant Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!