Redactie - 23 januari 2018

Editor's Choice Bart van Rheenen: 'Arrow ECS staat nu op de kaart.'

Bij zijn aantreden als directeur van Arrow ECS was één van zijn belangrijkste doelen het op de klaart zetten van deze distributeur. Tijdens het Nieuwjaarsgala van Dutch IT-channel concludeerde Bart van Rheenen dat hij er inderdaad in geslaagd is Arrow ECS een bekende naam te maken in het Nederlandse kanaal. Voor zijn verdiensten tijdens 38 jaar in de ICT nam hij op deze avond de Editor's Choice Award in ontvangst.

Van Rheenen zei tijdens de awarduitreiking Dutch IT-channel te beschouwen als 'het meest vooraanstaande channel platform van Nederland'.

De Dutch IT-channel Awards 2017 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 18 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt. Presentatrice Anita Witzier en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal twintig prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Het Nederlandse IT feest van het jaar was uitverkocht met een recordaantal van 750 gasten. In de mooie ambiance van Studio21 konden de bezoekers genieten van een mooie show, uitgebreid netwerken en praten over de business kansen.

Naast de Awards, werd er namens Foundation Partner SLTN Inter Access, vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman een mooie cheque van 20.000 euro uitgereikt aan Rudolph Strikwold, directeur en Anita Witzier ambassadeur van Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

www.dutchitawards.nl

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
NTT BN start 31-5 TM 14-5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!