Redactie - 13 maart 2018

Martijn van Veen licht partnership van BPSolutions met IBM toe

Al ruim 18 jaar staat BPSolutions bekend om haar technische kennis rondom complexe infrastructuren. Het bedrijf heeft zijn kennis de afgelopen jaren uitgebreid en ondersteunt klanten inmiddels ook op het gebied van clouddienstverlening. In een video licht Martijn van Veen, CCO van BPSolutions, de core competenties van BPSolutions toe en vertelt hij over het strategische partnership met IBM.

BPSolutions heeft de afgelopen jaren zijn kennis flink uitgebreid, waarbij de focus ligt op verschillende vormen van clouddienstverlening. Denk hierbij aan 'Back-up as a Service' en ‘Disaster Recovery’ uit de cloud, maar ook aan een Power- of Data Analytics (AI) platform. Daarnaast ondersteunt BPSolutions vanuit haar BPCloudServices divisie een groot aantal klanten op het gebied van Monitoring en Technische en/of Operationele beheertaken. Data Scientists van BPAnalytics helpen klanten ook zich te richten op de toekomst en data om te zetten in informatie.

In de bovenstaande video gaat CCO Martijn van Veen dieper in op de core competenties van BPSolutions en vertelt hij meer over het strategische partnership van BPSolutions met IBM.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SLTN Vierkant
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!