Redactie - 28 maart 2018

NetApp CEO George Kurian belicht hyperconverged infrastructure aanbod

Hyperconverged infrastructuur is nu een belangrijk onderdeel geworden van data storage en management specialist NetApp. Dutch IT-channel sprak hierover in een video interview met George Kurian, ceo van NetApp.

NetApp introduceerde in 2017 de nieuwe hybrid cloud producten die klanten meer mogelijkheden bieden om data in te zetten als onderdeel van hun business strategie. De aangekondigde producten breiden het portfolio met Data Fabric-oplossingen en -diensten van het bedrijf uit met deze hyper-geconvergeerde oplossing (HCI, Hyper-Converged Infrastructure) op grote schaal in de branche, nieuwe modellen voor betalen naar verbruik, verbeterde mogelijkheden met all-flash storage en hybrid cloudproducten die het verplaatsen van data naar en vanuit de public cloud vereenvoudigen.

NetApp HCI is een hyper-geconvergeerde infrastructuur op grote schaal die rekenkracht, storage en netwerkmogelijkheden biedt in flexibele, schaalbare en gemakkelijk te beheren bouwstenen met vier nodes,aldus NetApp. De infrastructuur is ontworpen op basis van SolidFire-flashstorage en biedt volgens NetApp gegarandeerde performance, automatisering en geïntegreerde efficiëntie, replicatie, dataprotectie en hoge beschikbaarheid.

SLTN Vierkant AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!