Witold Kepinski - 20 september 2018

Exclusive Networks NetSec event toont nieuwste technologie

Met de eerste Nederlandse editie van NetSec heeft Exclusive Networks een succesvol event neergezet dat jaarlijks terug gaat keren. Resellers, Service Providers en eindklanten gingen op 18 september op een leuke manier ‘back to school’ tijdens het NetSec event in Fort Voordorp. Daar kregen ze inzcht in nieuwe technologieën en toepassingen die relevant zijn voor hun business. Dutch IT-channel was erbij en sprak met Berry van Waayenburg (country manager Exlusive Networks), Jeffrey Mentink (Junior Network Engineer bij Brite), Nathan Bloemendaal (Netwerkspecialist bij Brite), Erwin Lint (Senior Engineer bij Xillion).

NetSec staat voor networking en security, maar de onderwerpen die tijdens het event aan bod kwamen gaan verder dan alleen dat. Onder andere Cloud, Artificial Intelligence, Big Data, Internet of Things en Wireless technologieën zullen tijdens de kennissessies behandeld worden. Er deden enkele tientallen vendoren mee aan het NetSec event.

De vendoren verzorgden allemaal een eigen kennissessie. Er waren in totaal acht tijdsvakken van een half uur, dus bezoekers kunnen maximaal acht onderwerpen uitkiezen.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!