Redactie - 24 september 2018

Juniper Networks toont datacenter infrastructuur innovaties en cases

Nieuwe datacenter infrastructuur innovaties en business cases werden getoond tijdens het Juniper Networks Benelux Summit 2018 event in het Rat Verlegh NAC stadion in Breda. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Sander Groot (Juniper Networks), Melchior Aelmans (Juniper Networks), Fons Laudy (Juniper Networks), Paul Vlenterie (Deltares) en Niels den Otter (SURFnet).

Het thema van dit jaar was Multicloud & Security. Naast prominente Juniper Networks sprekers kwamen ook enkele van hun meest innovatieve klanten aan het woord. In de ochtend gaf Juniper Networks EVP/CTO Bikash Koley een presentatie met de titel: “Simplifying the path to Multicloud”. Bikash is sinds een jaar EVP/CTO van Juniper Networks, daarvoor was hij werkzaam bij Google en als Head of Architecture, Planning en Engineering verantwoordelijk voor Google’s SDN evolutie.

Partner Appreciation Awards

Verder werden er door Juniper Networks 17 partner appreciation awards uitgereikt. Partners werden hierbij beloond voor de tijd, effort en investeringen die ze hebben gedaan om compliant te zijn met het vernieuwde Juniper Partner Advantage (JPA) programma.

Gartner

Juniper Networks maakte onlangs bekend dat het door Gartner is gepositioneerd in het ‘Leaders Quadrant’ van zijn marktrapport ‘2018 Magic Quadrant for Data Center Networking’. Juniper Networks introduceerde recentelijk verbeteringen in de Contrail Enterprise Multicloud-oplossing. Deze verbeteringen maken integraal overzicht op, en centraal beheer van, beleidsregels en management voor iedere workload mogelijk binnen fysieke en gevirtualiseerde omgevingen en binnen iedere cloud- en multivendor-omgeving. Contrail Enterprise Multicloud maakt gebruik van open interfaces en standaardprotocollen en is inzetbaar in diverse netwerkomgevingen. Bedrijven kunnen daarmee voorkomen dat ze afhankelijk worden van de technologie van een specifieke leverancier, aldus Juniper Networks.

Foto's event en partner awards

Bekijk alle foto's van de Juniper Network Partner Award winnaars op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Bekijk andere sfeerfoto's hier.

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 SLTN Vierkant
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!