Witold Kepinski - 15 mei 2019

Nutanix CTO Binny Gill video interview over Cloud Services

Nutanix heeft zijn cloud aanbod uitgebreid. Binny Gill, cto van Nutanix, sprak in een in een uitgebreid video interview over de cloud services met Dutch IT-channel reporter Hans Steeman tijdens de Nutanix .NEXT conferentie in het Californische Anaheim.

Binny Gill heeft uitgebreide ervaring met het bouwen van gedistribueerde systemen die evolueren naar eenvoudige toepassingen. Bij Nutanix leidt Binny de technische visie en architectuur van de productportfolio.

Voorafgaand aan Nutanix was hij werkzaam bij IBM Research, waar hij de volgende generatie flash-technologieën leidde in opslagsystemen. Hij is de drievoudige ontvanger van de hoogste technische onderscheiding in IBM-onderzoek en viervoudig ontvanger van de Research Accomplishment-award voor een aanzienlijke impact op IBM-zaken via zijn werk.

Binny is de uitvinder van key caching-algoritmen in DRAM- en Flash-technologieën en is de auteur van meer dan een dozijn goed geciteerde publicaties. Hij bezit meer dan 50 uitgegeven patenten op het gebied van flash-, caching-algoritmen, gedistribueerde opslagsystemen en virtualisatie.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!