Witold Kepinski - 24 mei 2019

Mimecast partners groeien met awareness en web security

Mimecast, aanbieder van cloud diensten voor e-mail risico beheer, organiseerde onlangs weer zijn Mimecast Partner Connect event. Daar kwamen partners en medewerkers van Mimecast samen om gezamenlijk business kansen te bespreken zoals met awareness en web security producten. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Mimecast sales director Paul Jansen en Stefan Thiel, Channel Director van Mimecast Central Europe.

Mimecast clouddiensten voor e-mailrisicobeheer zijn van begin af aan opgezet om steeds veranderende e-maildreigingen het hoofd te kunnen bieden. In samenwerking met partners biedt Mimecast cloud gebaseerde e-mail security oplossingen die opkomende dreigingen bestrijden en bij groei eenvoudig opgeschaald kunnen worden.

Mimecast is opgericht in 2003 en biedt geavanceerde en op de cloud gebaseerde oplossingen om e-mail te beveiligen en te archiveren, zodat e-mail als bedrijfskritische applicatie altijd en overal voor organisaties en haar medewerkers beschikbaar en toegankelijk zijn.

Mimecast biedt zijn portfolio aan in de vorm van één geïntegreerde dienst, waardoor gebruikers beschikken over een kant-en-klare oplossing voor e-mail risk management.

Mimecast is nu ruim een jaar actief in de Benelux. Er is een support desk voor onze resellers en het bedrijf heeft nu een kantoor in een statige villa aan de rand van Utrecht.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!