Redactie - 12 oktober 2019

nCipher belicht business kansen met Hardware Security Module toepassingen

Thales verkocht dit jaar zijn nCipher Security General Purpose Hardware Security Module (HSM) activiteiten aan Entrust Datacard, een leverancier van betrouwbare identiteits- en beveiligingstechnologie oplossingen. Met deze security toepassingen kunnen channel partners de IT en business van hun klanten sterk beveiligen zo meldt nCipher op zijn EMEA Channel Partner Conference in Amsterdam met als motto 'Building a security powerhouse'. Dutch IT-channel Hoofdredacteur Witold Kepinski was erbij en sprak in een video update met Gökmen Kiremit (Avensus), Paul van Hugte (VP Sales EMEA nCipher) en Scott Kemish (Head of Channel nCipher).

Tijdens de conferentie in het Renaissance Amsterdam in het centrum van Amsterdam belichtte nCipher een nieuw partner portal en de kansen rond het beveiligen van data & applicaties in cloud, Blockchain, digital payments en IoT omgevingen. Zo kunnen partners onder andere de nCipher Security nShield-as-a-Service inzetten, een cloudgebaseerde hardware security-module (HSM)-dienst die gevoelige gegevens en applicaties beschermt met on demand encryptie waardoor organisaties kunnen voldoen aan compliancy-regels. nShield-as-a-Service is zeer geschikt voor cloud-first-strategieën, selectieve cloudmigratie, of het toevoegen van HSM-capaciteit om pieken in workloads op te vangen. De eindgebruikerservaring is consistent en herkenbaar – de gebruikersinteractie van de cloudgebaseerde techniek is namelijk identiek aan die van nShield appliances in eigen datacenters aldus nCipher Security.

Entrust

Met klanten in meer dan 150 landen biedt Entrust Datacard al 50 jaar op identiteit gebaseerde beveiligingsoplossingen. Entrust Datacard heeft meer dan 2.200 medewerkers op 34 locaties wereldwijd. Met een jaaromzet van meer dan 500 miljoen euro heeft Entrust Datacard een breed portfolio van complementaire oplossingen voor business partners om de vitale informatie en toepassingen van klanten te beveiligen en te controleren zo meldt het bedrijf.

PKI

Entrust is wereldwijd marktleider op het gebied van Public Key Infrastructure (PKI) oplossingen en diensten – waarbij GP HSM’s primair worden gebruikt voor het beschermen van zowel de rootcertificaten als de sleuteluitgifte door certificeringsinstanties.

Bekijk de sfeerfoto's van de nCipher op zijn EMEA Channel Partner Conference in Amsterdam hier.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!