Witold Kepinski - 17 mei 2023

Copaco is hoofdsponsor van Modern MSP Day

Copaco is hoofdsponsor van Modern MSP Day. Dit event, georganiseerd door CloudLunch en Dutch IT Channel, vindt plaats op woensdag 7 juni 2023 in InnStyle, Maarssen. Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud, gaat een keynote-presentatie verzorgen met als titel: ‘Cloud challenges voor MSP’s? Laat je niet gek maken!’ Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak in een video interview met Rick van den Hoogenhof wat Copaco kan betekenen voor MSPs.

Het Modern MSP Day event is gewijd aan de technologie die MSP’s helpt in hun verdere groei. Hiermee kunnen ze hun klanten nog beter bedienen met future-proof managed services. Er is een interessant programma met sprekers en verschillende DeepDive sessies. MSP’s kunnen zich nu inschrijven!

Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud, mag een keynotepresentatie verzorgen met als titel: ‘Cloud challenges voor MSP’s? Laat je niet gek maken!’ Alle klanten kiezen voor Azure en AWS. Of toch niet? Laat je niet gek maken. Kijk met een open blik naar de voordelen van verschillende aanbieders, technologieën en businessmodellen. In deze presentatie neemt Copaco je mee in de actuele ontwikkelingen op de cloudmarkt, en welke keuzes je daarin kan maken. We leggen ook uit hoe Copaco je helpt in controle te zijn, terwijl je je strategische flexibiliteit behoudt.

Copaco VMware Cloud

Rob van den Bogaard, teammanager Sales Copaco Cloud presenteert namens Copaco een deepdive met als thema: IaaS met een deepdive naar Copaco VMware Cloud: MSP’s staan tegenwoordig voor verschillende uitdagingen. “De groei van de public cloud verhoogt het risico van een eigen investering”, “de terugverdientijd van een eigen datacenter is onzeker” of “alles zelf beheren wordt steeds lastiger”, is slecht een greep uit de voorbeelden. Met onze private cloudoplossing Copaco VMware Cloud bieden we een stabiele IaaS-omgeving, waar controle, gemak en flexibiliteit centraal staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Rob vertelt je hier graag meer over.

Copaco Cloud ondersteunt elke gewenst datacenterstrategie

Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud: “Bij Copaco Cloud ondersteunen we MSP’s met elke gewenste datacenterstrategie en denken we mee over een cloudpropositie die bij jou past. Van private, public tot hybride mogelijkheden. Wij adviseren je graag. Als partner-only platform van VMware en Azure bieden we MSP’s de mogelijkheid om snel een betrouwbare cloudomgeving te realiseren. Op het Copaco Cloud-platform zijn klantomgevingen eenvoudig te beheren en is het op- en afschalen van VM’s volledig geautomatiseerd. Bovendien is er een breed assortiment aan add-on diensten, zoals back-up, security en productiviteitssoftware, beschikbaar."

Hardware en Services

Door de verregaande integratie met het Copaco Cloud partnerportaal is de oplevering van (nieuwe) omgevingen slechts minutenwerk, vervolgt Van den Hoogenhof. "Deze enorme tijdsbesparing zorgt ervoor dat je interne IT-team veel efficiënter opereert. Om het nog gemakkelijker te maken, ook de facturatie -die nooit voor verrassingen zorgt- is volledig geautomatiseerd. En zoals je van ons gewend bent kun je ook met hardware- en servicevragen bij ons terecht. Copaco is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland en met dit uitgebreide portfolio van producten en diensten bieden we een complete oplossing voor de MSP.”

Meld je snel aan via deze link, nu kan het nog

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!