Witold Kepinski - 23 mei 2023

C-Facts is sponsor van Modern MSP Day

C-Facts, aanbieder van Cloud Cost Management, is sponsor van de Modern MSP Day dat op woensdagmiddag 7 juni worden gehouden in InnStyle in Maarssen. Dit event wordt georganiseerd door CloudLunch en Dutch IT Channel. C-Facts oprichter Martijn van Zoeren spreekt hierover in een video interview met Thijs van Hofwegen, medeoprichter van CloudLunch.

Martijn van Zoeren, oprichter van C-Facts - Cloud Cost Management: “Met public cloud aan de slag is het uitgangspunt tegenwoordig bij serviceproviders, maar hoe hou je daar de controle en het inzicht over? Voor je het weet is het overzicht zoek, en ben je uren bezig om je klanten duidelijkheid te geven over wat ze bij je afnemen. MSP-specialist C-Facts biedt dat inzicht. “

Het Modern MSP Day event is gewijd aan technologie en toepassingen die MSP’ers en resellers helpen in hun verdere groei en hun klanten nog beter te bedienen met managed services. Er is een interessant programma met sprekers en DeepDive sessies. Resellers kunnen zich nu inschrijven!

Van Zoeren: “We hebben ook een programma met sprekers als Angelique Schouten en Gregor Petri van Gartner die bezoekers informeren over hoe new tech en cloud zich ontwikkelt. Daarnaast gaan hoofdsponsors Pax8, Datto, Amazon Web Services (AWS) en Copaco in op de toekomst van de MSP. Ook zullen MSP-specialisten Salesbuildr, Ydentic en C-Facts - Cloud Cost Management met bezoekers DeepDive sessies uitvoeren om specifiek op de ontwikkeling van en voor de MSP'ers in te gaan.”

Krijg meer inzicht tijdens de Modern MSP Day op 7 juni in Maarssen bij InnStyle.

Meld je nu aan: http://www.cloudlunch.nl/modern-msp-day/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!