Wouter Hoeffnagel - 26 mei 2023

Harald Nuij, Pax8: wij richten ons op de moderne MSP

Waarom cloud marktplaats Pax8 hoofdsponsor is van de Modern MSP Day op 7 juni in Maarssen? Dat is vrij logisch als je er goed over nadenkt, meent Harald Nuij, director EMEA van Pax8. “Wij richten ons juist op de moderne MSP. In Nederland en België vanuit ons kantoor in Zwolle, waar ruim 60 medewerkers actief zijn.”

Moderne MSP’s gaan volgens Nuij graag in gesprek met Pax8 over hoe zij hun business kunnen laten groeien, hoe zij operationeel efficiënter kunnen werken en hoe zij de security van hun business richting de klant vergroten. “Het is deze doelgroep die naar het event komt en daar komen we graag mee in contact.”

Tijdens het Modern Day-event willen de aanwezige mensen van Pax8 vooral veel vragen stellen, achter de pijnpunten komen waar MSP’s mee zitten. “Wat is hun klantenbasis, wat voor technologie-stack hebben ze opgesteld voor welke vertical, welk type eindgebruiker? Zijn ze tevreden met hun business, waar willen ze over drie jaar staan. Dat zijn punten waar wij heel graag op aanhaken en de MSP in willen ondersteunen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!