Witold Kepinski - 01 juni 2023

AWS is sponsor van Modern MSP Day

Amazon Web Services (AWS) is sponsor van Modern MSP Day. Dit event, georganiseerd door CloudLunch en Dutch IT Channel, vindt plaats op woensdag 7 juni 2023 in InnStyle, Maarssen. Martijn van Zoeren (CloudLunch) sprak hierover in een video update met Paul Muller (AWS).

Het Modern MSP Day event is gewijd aan de technologie die MSP’s helpt in hun verdere groei. Hiermee kunnen ze hun klanten nog beter bedienen met future-proof managed services. Er is een interessant programma met sprekers en verschillende DeepDive sessies. MSP’s kunnen zich nu inschrijven!

AWS toont zijn toepassingen services tijdens de Modern MSP Day met een booth in de speciaal ingerichte Marketplace ruimt. Dat wordt onder andere samen gedaan met Ingram Micro.

Verder belicht een spreker van Ingram Micro tijdens een ‘Deep Dive’ sessie de innovatieve toepassingen van Ingram Micro en partner AWS.

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) is 's werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloud en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services vanuit datacenters over de hele wereld. Miljoenen klanten, waaronder snel groeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, gebruiken AWS om kosten te verlagen, flexibeler te worden en sneller te innoveren.

AWS-partnernetwerk (APN)

Het AWS Partner Network (APN) is het wereldwijde partnerprogramma voor technologie- en adviesbedrijven die gebruikmaken van Amazon Web Services om oplossingen en services voor klanten te bouwen. De APN helpt bedrijven bij het bouwen, op de markt brengen en verkopen van hun oplossingen en diensten door waardevolle zakelijke, technische en marketingondersteuning te bieden.

Lees meer op: https://aws.amazon.com/partners/work-with-partners/

Waarom samenwerken met een AWS-partner?

Of het nu tijd is om uw bedrijf te moderniseren, een innovatief nieuw territorium te betreden of uw oplossingen uit te breiden, een AWS-partner kan een doorbraak betekenen. De robuuste AWS Partner-community bestaat uit meer dan 100.000 partners uit meer dan 150 landen. Dit levendige, diverse netwerk van partners kan u helpen meer waarde voor uw bedrijf te leveren, de flexibiliteit te vergroten en de kosten te verlagen.

Lees meer op de website van AWS.

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!