Witold Kepinski - 12 juni 2023

MSP ontkomt niet aan moderniseren

De IT is traditioneel en conservatief’, motiveren Thijs van Hofwegen en Martijn van Zoeren hun betrokkenheid bij de Modern MSP-dag, die vorige week werd georganiseerd in samenwerking met Dutch IT-channel. In deze reportage sprak het team van Dutch IT-channel met hen, èn met keynote-sprekers C.J. Wimley van Kaseya en Angelique Schouten, oprichter van 10x.Team.

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event gaf bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's, verkoop- en marketingtips en -methodes. 

De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning maakte zorgde voor een uniek Fun & Future event dat werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!