Witold Kepinski - 12 juni 2023

MSP ontkomt niet aan moderniseren

De IT is traditioneel en conservatief’, motiveren Thijs van Hofwegen en Martijn van Zoeren hun betrokkenheid bij de Modern MSP-dag, die vorige week werd georganiseerd in samenwerking met Dutch IT-channel. In deze reportage sprak het team van Dutch IT-channel met hen, èn met keynote-sprekers C.J. Wimley van Kaseya en Angelique Schouten, oprichter van 10x.Team.

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event gaf bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's, verkoop- en marketingtips en -methodes. 

De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning maakte zorgde voor een uniek Fun & Future event dat werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!