Witold Kepinski - 12 juni 2023

MSP business update met Marga Reuver van EGP

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs. De redactie van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met Marga Reuver van EGP.

Marga Reuver, Algemeen Directeur van EGP, gaf tijdens de Modern MSP Day een sessie met als titel 'Cloud zoals cloud bedoeld is'. EGP biedt MSP’s en softwarebedrijven het Nederlandse IaaS fundament voor Private, hybride en multi-cloud oplossingen. 

De EGP Cloud business builders bieden deze soevereine cloudoplossingen exclusief aan IT-dienstverleners, aldus Reuver: “Zij doen zaken met ons vanwege de persoonlijke aandacht, het delen van kennis en specifieke ondersteuning die nodig is tijdens de cloud reis die veel van hun klanten (nog gaan) maken. Met onze jaarlijkse Summerschool roadshow bezoeken wij 7 juni a.s. ook het Modern MSP event. Bezoekers kunnen deelnemen aan de verkorte masterclass: Cloud zoals cloud bedoeld is. In deze deep dive sessie werden vragen beantwoord wat het potentieel is voor MSP’s in de Nederlandse cloud markt, hoe je anticipeert op vragen van je klant en hoe je blijvend marge maakt met cloudoplossingen.”

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event gaf bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's, verkoop- en marketingtips en -methodes. De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning maakte zorgde voor een uniek Fun & Future event dat werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!