Witold Kepinski - 20 juni 2023

VeeamON Tour video update met Wing Leung en Sander Schreven

Veeam organiseerde onlangs zijn jaarlijkse VeeamON Tour voor IT-professionals en data recovery specialisten in InnStyle in Maarssen, samen met enkele andere tech aanbieders. Marco van der Hoeven en Witold Kepinski van Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel waren erbij en maakten een video reportage waarbij werd gesproken met Veeam kopstukken Wing Leung en Sander Schreven.

“Het gaat goed met Veeam”, zegt Wing Leung in deze reportage vanaf VeeamON Tour. Leung presenteerde onder meer een aantal bevindingen uit het onlangs gepubliceerde Ransomware Trends Report 2023. Bij veel bedrijven is er wel een draaiboek voor een eventuele ransomware-aanval, maar dat is vaak niet gedetailleerd genoeg. Veel bedrijven hebben een no-pay policy in het geval van een ransomware-aanval, maar dat voornemen gaat in noodgevallen toch vaak overboord.

Het team van Dutch IT-channel sprak daarna met Sander Schreven over de recente lancering van Veeam 12.

VeeamON Tour liet zich eigenlijk in één woord samenvatten: ransomware. Bij het eindgebruikers-event werd veel kennis over dat onderwerp gedeeld. Want dat je als bedrijf vroeg of laat een keer aan de beurt bent, daarover was eigenlijk iedereen het wel eens. De vraag is hoe je er vervolgens mee omgaat.

Lees ook het verslag over VeeaMON Tour dat plaatsvond in InnStyle in Maarssen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!