Marco van der Hoeven - 23 juni 2023

MSP cloud business update met met Paul Muller van AWS

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs. De redactie van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met diverse sprekers en strandhouders onder wie Paul Muller van Amazon Web Services (AWS).

AWS toonde zijn toepassingen services tijdens de Modern MSP Day met een booth in de speciaal ingerichte Marketplace ruimt. Dat wordt onder andere samen gedaan met Ingram Micro. Verder belichtte Ingram Micro tijdens een ‘Deep Dive’ sessie de innovatieve toepassingen van Ingram Micro en partner AWS.

Amazon Web Services (AWS) is 's werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloud en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services vanuit datacenters over de hele wereld. Miljoenen klanten, waaronder snel groeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, gebruiken AWS om kosten te verlagen, flexibeler te worden en sneller te innoveren.

AWS-partnernetwerk (APN)

Het AWS Partner Network (APN) is het wereldwijde partnerprogramma voor technologie- en adviesbedrijven die gebruikmaken van Amazon Web Services om oplossingen en services voor klanten te bouwen. De APN helpt bedrijven bij het bouwen, op de markt brengen en verkopen van hun oplossingen en diensten door waardevolle zakelijke, technische en marketingondersteuning te bieden.

Lees meer op: https://aws.amazon.com/partners/work-with-partners/

Of lees meer op de website van AWS.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!