Witold Kepinski - 30 juni 2023

MSP business update met Daan Ruizendaal van Pure Storage

Pure Storage merkte een paar jaar geleden ineens dat steeds meer MSP’s klant werden. Nu is het een heel belangrijke doelgroep voor het bedrijf, vertelt Country Manager Daan Ruizendaal van data infrastructuur en management specialist Pure Storage in video interview met Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel.

Pure Storage richt zich op enterprise, commerciële bedrijven, centrale overheden en de healthcare-sector, geeft Ruizendaal aan. Maar daarnaast merkt Pure Storage al een tijdje dat steeds meer MSP’s zich aan het data storage bedrijf binden. De oplossingen sluiten heel goed aan op de behoeftes die ze hebben, aldus Ruizendaal.

Er zijn volgens Ruizendaal meerdere belangrijke redenen waarom MSP’s voor Pure Storage kiezen. Allereerst sustainability. Bedrijven zijn daarmee bezig, zeker ook MSP’s. Pure Storage zet onder andere sterk in op het terugbrengen van e-waste. Ook energieverbruik is een groot onderwerp geworden. Dat vonden partijen altijd al wel belangrijk, maar tot voorkort woog het niet zo sterk mee in de keuzes die ze maakten. Nu wel. Dat de Pure Storage systemen ongeveer 80 procent minder stroom verbruiken dan de gemiddelde concurrerende all flash oplossing, is heel interessant. Zeker nu, met de gestegen energieprijzen, aldus Ruizendaal.

Lees meer op: Nederlandse MSP’s enthousiast over Pure Storage

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!