Witold Kepinski - 10 juli 2023

Migreren naar Copaco VMware Cloud is eenvoudig

Migreren naar Copaco VMware Cloud is voor een MSP heel eenvoudig. Dit zegt Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud, in een video-interview met Dutch IT Channel.

Partners die interesse hebben om Copaco VMware Cloud in te zetten voor hun klanten kunnen zich zorgen maken over de migratiewerkzaamheden. Copaco biedt daar een slimme oplossing voor, aldus Van den Hoogenhof: “Iedere migratie pakken we samen op als project. Eerst inventariseren we je huidige omgeving in detail. Daarna bekijken we hoe je je omgevingen en klanten kunt laten landen op het Copaco-platform. Bijvoorbeeld of je single of multidatacenter-oplossingen inzet, hoe we onze netwerken koppelen en of je onze IP-reeksen gebruikt of die van jezelf. Daarna starten we met testen en een proefmigratie. Natuurlijk mag je ons platform daarvoor ook al testen! Wanneer de proefmigratie succesvol is en we vertrouwen hebben in een vlotte migratie, kun je gefaseerd of big bang over.”

Copaco biedt tooling voor migraties naar de cloud vervolgt Van den Hoogenhof. “Veruit de meeste migraties voeren we uit met VMware Cloud Director Availability, maar het is ook mogelijk om met Veeam of Zerto te migreren. Na de migratie gaan we de nazorgfase in en ben je klaar voor de toekomst. Tijdens de migratie houd je altijd de touwtjes in handen. Migreren hoeft dus niet complex en spannend zijn.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!