Redactie - 03 oktober 2023

Seccon event voor security experts bij Cisco is geslaagd

Seccon is evenement voor en door de internationale technische community. Op donderdag 28 september kwamen ze bij elkaar in het gebouw van Cisco in Amsterdam om samen over cyberveiligheid te praten. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel was daar ook, en sprak onder andere met Eddy Willems van G Data, Ernst van Maanen van Cisco, Lisa de Wilde van Cyber Radiant, en Jan Heijdra van Cisco.

In het Cisco kantoor in Amsterdam kwamen de meest vooraanstaande security experts samen voor de tweede editie van SECCON NL. Een event georganiseerd door en voor de Nederlandse security community, op initiatief van Cisco en partners. Het beloofde een dag vol kennisdeling, samenwerking, hands-on ervaring en inspiratie te zijn in de gezamenlijke strijd tegen digitale dreigingen.

SECCON NL bood een veelzijdig en diepgaand programma, speciaal samengesteld voor en door de security community. Op de agenda stonden een breed scala aan onderwerpen, waaronder Threat Intelligence, Incident Response cases, DevSecOps, Post-Quantum Security, Automated Security, Vulnerability Scanning, API-beveiliging en een specifieke scientific track.

Tijdens het event konden bezoekers genieten van een fascinerend security debat, meedoen aan een prikkelende quiz en onderdompelen in 16 diepgaande break-out sessies, verzorgd door gerenommeerde organisaties zoals Cisco, Fox-IT, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Twente, TNO, ESET, Secura, Codean, Google/Mandiant en Cloudflare. De line-up van sprekers bestond uit een mix van security experts uit de publieke, private en wetenschappelijke sector.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!